info@garagekooistra.com

Logo Garage Kooistra

ZOMERACTIES 2021

AIRCOCHECK Arnhem

Wij adviseren om de airco in ieder geval elk jaar te laten controleren Ook de airco check verzorgen wij gratis voor onze klanten.. Zo geven wij je auto, bedrijfswagen of camper een frisse start.

Contact ons voor een gratis aircocheck!  GRATIS AIRCOCHECK!

GRATIS AIRCOCHECK

Tijdens de check testen we uitvoerig op het functioneren en de capaciteit van je airco. Bovendien meten we de uitstroom temperatuur en waar mogelijk lopen we de afvoeren aansluitingen na. Nu weten we of je airco klaar is voor weer een jaar lang comfortabele gekoelde lucht of dat we toch een airco onderhoudsbeurt
moeten uitvoeren.

AIRCO SERVICEBEURT €99,95

Voorkom een defecte airco en hoge kosten door regelmatig onderhoud. De ene gebruikt zijn airco meer dan de ander, maar feit blijft dat deze moet worden onderhouden. Vervangen en repareren kost meestal veel geld in tegenstelling tot onderhoud bespaar je juist een hoop onverwachte kosten.

GEURBEHANDELING €29,95

Op den duur kan het voorkomen dat je airco een vreemde geur uitblaast. Dit is niet prettig tijdens het rijden. Wanneer jij last hebt van vervelende geurtjes kunnen wij je airco al een geurbehandeling geven voor slechts €9,95.

Maak nu een afspraak

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? Neem dan direct contact
met ons op. Telefonisch via 06-83 94 26 49 of maak gebruik van het
contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.