info@garagekooistra.com

Logo Garage Kooistra

Airco check Arnhem

Je moet er toch niet aan denken! Een airco waar onaangename geurtjes uitkomen, of als het warm is buiten geen verkoelende lucht uit je luchtroosters komt. Om deze vervelende situaties te voorkomen adviseren wij om je airco elk jaar te laten controleren en dit doen wij voor jou geheel gratis! Maak nu een afspraak voor een gratis airco check in Arnhem.

Airco check Arnhem voor een goed functionerende airconditioning

Jouw airco checken we uitvoerig op het functioneren en de capaciteit. Hierbij meten we de uitstroom temperatuur en waar mogelijk lopen we de afvoer en aansluitingen na. Na de check kunnen wij je vertellen hoe je airco ervoor staat. Wij hopen dat deze naar behoren functioneert. Ontdekken wij technische mankementen? Dan zijn wij de aangewezen partij om je te helpen. Bij reparaties en onderhoud ben je bij Garage Kooistra aan het juiste adres. Belangrijk blijft, reparatie of onderhoud doen we enkel en alleen in goed overleg.

Onderhoud de airco in je auto ​

Een defecte airco en hoge kosten voorkom je 9 van de 10 keer met regelmatig onderhoud. Reparatie of vervanging van onderdelen kost je altijd meer geld dan dat je regelmatig de airco laat onderhouden. Ook al gebruik je de airco heel veel of juist heel weinig. Onderhoud blijft belangrijk. Met een gratis airco check weet je meteen waar je aan toe bent.

Wist je dat:
–     Het koudemiddel in je airco neemt jaarlijks 8 tot 10% af door verlies en verdamping.
–     Een slecht werkende airco geeft een verhoogd brandstof verbruik.
–     Uitstel van airco onderhoud is dé voornaamste oorzaken van problemen met de airco

Tip van Garage Kooistra

Airco check Arnhem

Schakel je airco 5 minuten voordat je jouw bestemming bereikt uit. Dit geeft de verdamper de kans om op te drogen, zodat er geen nare geurtjes kunnen ontstaan. Zo minimaliseert je de kans op nare geurtjes op het moment dat je de airco weer aanzet.

Auto airco reparatie

Helaas ontkom je er soms niet aan, een defecte airco. Of het nou pech is of te weinig onderhoud je airco doet het momenteel niet en dat wil je graag verholpen hebben. Als erkende auto garage in Arnhem helpen wij je graag. Met onze auto airco reparatie zorgen ervoor dat uw airco weer naar behoren werkt. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, zodat wij naar je airco kunnen kijken.

Airco Geurbehandeling

 • Reiniging airco- en ventilatiesysteem

Aircocheck

 • Visuele inspectie
 • Controle van bediening
 • Controle van pollenfilter
 • Temperatuurmeting

Airco Onderhoud

 • Visuele inspectie
 • Controle van bediening
 • Controle van pollenfilter
 • Temperatuurmeting
 • Druktest
 • Lektest
 • Recyclen koudemiddel
 • Aanvullen koudemiddel
 • Toevoegen van fluor lek-detectievloeistof

Maak nu een afspraak voor een airco check in Arnhem

Behoefte aan een airco check in Arnhem? Wij van garage Kooistra staan klaar om jouw airco te onderzoeken en zonodig te repareren. Je kunt eenvoudig een afspraak maken of langskomen bij onze Garage.

Veelgestelde vragen

Wanneer de airco niet meer goed functioneert kan dat zorgen voor een oncomfortabele reis. Het voorkomen hiervan is vrij eenvoudig met behulp van airco service in Arnhem.

Wanneer de auto minder snel afkoelt of wanneer de ruiten beslaan kan dit komen door te weinig koudemiddel. Wij kunnen d airco van jouw auto bijvullen in Arnhem.

Zelf de status van de airco controleren is lastig. Hiervoor adviseren wij om een airco check te laten doen door een specialist. Je kunt een vrijblijvende afspraak maken bij onze garage.

Om de airco in goede staat te houden is het van belang deze te gebruiken in de winter. Op die manier voorkom je lekkages en onnodige reparatiekosten.