info@garagekooistra.com

Logo Garage Kooistra

Over ons

 

Garage Kooistra is een universele garage gevestigd aan de Cruquiusweg 2 te Arnhem.

 

Eigenaar Frank Kooistra heeft zich in de autowereld opgewerkt van monteur tot diagnose specialist/chef werkplaats bij
verschillende gerenommeerde Volkswagen dealers. Na 20 jaar bij Dealers te hebben gewerkt is hij begonnen met zijn
universele Garage Kooistra.

Garage Kooistra staat voor vakkundigheid & betrouwbaarheid met een persoonlijke en directe klantbenadering.

Bij Garage Kooistra hanteren wij de gouden regel ‘zonder toestemming, geen reparatie of vervanging’. Komen wij onderdelen tegen die aan vervanging toe zijn dan maken wij wanneer nodig een foto en adviseren wij om het te vervangen. Bij akkoord gaan we pas verder. Zo is de rekening nooit een verrassing.

Bij Garage Kooistra ben je aan het juiste adres voor volledig onderhoud, reparatie, storingsdiagnose en APK. Kort samengevat je kunt bij Garage Kooistra terrecht voor al het voorkomende onderhoud, reparatie en storingsdiagnose. Onze garage is uitgerust met twee bruggen, waardoor we elk type auto en zwaardere voertuigen aankunnen. Bel voor een afspraak of kom langs rijden, zodat we duidelijk kunnen afstemmen wat de wensen zijn.

Staat je auto bij ons geparkeerd voor werkzaamheden? Dan kan je gebruik maken van onze leenauto. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk.

Naast onze standaard werkzaamheden kunnen wij je ook helpen met het bijvullen en checken van de airco, het verwisselen van de autobanden en het vervangen van je 7-traps DSG koppeling. Ga je binnenkort met de auto op vakantie? Dan maken wij je auto zomer- of winterklaar. Zo kan je zorgeloos op vakantie!

Contact

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact
met ons op. Telefonisch via 06-83 94 26 49 of maak gebruik van het
contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.